FORGET THE PAST, FOCUS ON YOUR FUTURE

DAPATKAN A+

BERSAMA PANDAI

Daftar Sekarang dan Ikuti Jadual Live Tuition! Barisan Gentera Ilmu kami bersedia untuk membantu setiap pelajar di Live Tuition. Persiapkan diri anda dengan pemahaman yang mendalam tentang topik asas untuk setiap subjek dan bersedia untuk mencapai kejayaan yang terbaik dalam perjalanan akademik anda!

KENALI

BARISANGENTERA ILMU

Swipe Kiri untuk info lanjut

Sir Aim Azri

Seorang graduan dari UMT dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Ekonomi. Beliau telah mengajar Matematik selama lebih dari satu dekad. Selain itu, beliau juga telah menghasilkan beberapa modul Matematik untuk membantu pelajar mencapai kejayaan dalam peperiksaan.

Cikgu Maria

Seorang tutor profesional yang mempunyai Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains, Statistik dari Universiti Kebangsaan Malaysia. Beliau mempunyai pengalaman dalam bidang tuisyen secara fizikal dan dalam talian sejak tahun 2014. Selain itu, Cikgu Maria juga sering dijemput sebagai penceramah dalam seminar Matematik di seluruh Malaysia.

Sir Shah

Sir Shah telah menamatkan pengajian di UiTM dengan ijazah sarjana muda dalam Sains Kejuruteraan Alam Sekitar. Atas pencapaiannya, Sir Shah telah dianugerahkan Anugerah Pembentang Terbaik di AICCE ke-10 dan menerima Anugerah Kertas Terbaik di Persidangan Antarabangsa RAECAS ke-3 pada tahun 2020.

Sir Kimi

Sir Kimi telah menamatkan pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Sains Matematik Terapan di UM, beliau pernah memiliki pengalaman sebagai guru ganti dan guru praktikal di sekolah. Kebolehannya dalam Matematik tidak menghalang beliau daripada menjadi guru yang hebat dalam mengajar Fizik dan Sains untuk pelajar sekolah menengah. Beliau kini sedang menuntut DPLI untuk terus mengejar hasratnya untuk menjadi seorang Guru.

Cikgu Zahida

Graduan dari IIUM dengan Ijazah Kelas Pertama dalam Bahasa Inggeris untuk Komunikasi Antarabangsa. Semasa pengajiannya, beliau telah membangunkan Modul Bahasa Inggeris untuk Pembelajar Pemula, Pertengahan, dan Lanjutan bersama Jabatan Bahasa Inggeris Universiti AIMST. Beliau juga merupakan penceramah untuk Sembang Sabtu di Pandai Official Youtube.

Cikgu Ahmad

Cikgu Ahmad telah menamatkan pengajian di UKM dengan ijazah sarjana dalam Sains Politik. Beliau mempunyai pengalaman lebih daripada 3 tahun mengajar Sejarah untuk pelajar sekolah menengah. Beliau juga merupakan salah seorang duta UKM GLOBAL dan peserta Skim SHARE Scholar Kesatuan Eropah (Malaysia-Indonesia).

SEMAK JADUAL ANDA

Dan bersiap sedia UNTUK SKOR!

Jadual Sekolah Rendah

Jadual Sekolah Menengah

Sertai Kami Sekarang!

Sudah mempunyai akaun Pandai? Log masuk ke akaun Pandai dahulu.

Tiada akaun Pandai? Isikan maklumat di bawah

Suggestions:
Your password will be sent to this email.
By registering, I accept the Terms and Conditions.